Laster
Your address will show here +12 34 56 78

INVENTUM og din kaffekopp

Kaffe på jobben bidrar til trivsel og produktivitet. I Norge er det god kotyme å by sine gjester på en kopp kaffe. Det gir god atmosfære, skaper god og fruktbar stemning, og møtet kan begynne. Vi vet at de fleste av våre kunder har stor kunnskap om kaffe og kaffekvalitet, det har vi i Inventum også.

Kaffebloggen
Våre samarbeidspartnere
Maskiner og tilbehør
 • Text Hover
 • Text Hover
FRESHGROUND TOUCH

Bonamat

 

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Nå kommer maskinen i lekker utførelse i sort eller hvit, og med stilren touch screen som understreker og fullfører det delikate designet.

 • Text Hover
 • Text Hover
FRESHGROUND XL

Bonamat

 

Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennligheten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner.

FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon.

 • Text Hover
FRESHGROUND 310

Bonamat

 

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffe. Med vår avanserte teknikk blir smaken og kvaliteten i frisk- bryggautomaten optimal.

 • Text Hover
FRESHMORE TOUCH

Bonamat

 

FreshMore-serien kommer også nå med stilig touch screen. Du kan velge alt fra en kopp nytraktet filterkaffe til for eksempel en deilig cappuccino, café au lait eller moccachino; FreshMore har et stort utvalg av kaffevarianter. Maskinen fåes i sort og hvit/XL.

 • Text Hover
UNDERSKAP MED PRO 1/2

Bonamat

 

Underskap i lakkert stål med innebygd vannkjøler for kaldt friskt vann (Pro1) og kullsyret vann (Pro2). Leveres med topplate og Albatross tappe- tårn, tilkoblingsslange, spill- brett, grutgjennomføring og avfallsbøtte.

 • Text Hover
QUINTO

Bonamat

 

Mange valgmuligheter og rask levering. Quinto er utstyrt med tre beholdere og kan servere et stort utvalg kaffevarianter; kaffe, cafè crème, espresso, cappuccino, sjokolade, cafè au lait, moccachino, dobbel espresso og varmt vann.

 • Text Hover
ESPRECIOUS

Bonamat

 

Lag en perfekt espresso eller velg en av de andre kaffe- spesialitetene. Med Esprecious er det mulig å tilberede varme drikker av meget høy kvalitet på en profesjonell måte, laget av nykvernede bønner.

 • Text Hover
ONE CUP

Arvid Nordquist

 

Kvalitetsmaskin for profesjonelt bruk utenom hjemmet. Mindre firmaer som ikke har behov for stor kaffeløsning.

Trenger du hjelp til å velge riktig utstyr?

Vi hjelper deg å finne den kaffemaskinen som dekker behovet i din bedrift

Våre samarbeidspartnere
 • Arvid Nordquist

  Arvid Nordquists har siden 1884 brakt verdens smaksopplevelser til Sverige og videre til nabolandene. Hans sterke varemerke har blitt en egen Arvid Nordquist-kaffe, som blir brent i eget brenneri i Stockholm. Virksomheten består av ca. 170 medarbeidere fordelt på kontorer i Stockholm, Helsingfors, Oslo og København. For Arvid Nordquist har det alltid vært avgjørende hvordan kundene opplever smaken, med en visjon om at mat og drikke som er produsert med omsorg og ansvar smaker bedre! Virksomheten tar derfor ansvar for hele verdikjeden, fra dyrking til forbruker. Slik bidrar de til økt kunnskap om hvordan bærekraft og smak går hånd i hånd.

 • Löfbergs

  Löfbergs Lila AB er en del av familiebedriften AB Anders Löfberg. Virksomheten ble grunnlagt i 1906 og er i dag et av de største kaffebrenneriene i Norden. Bedriften eies fortsatt av familien Löfberg, nå i tredje og fjerde generasjon. De siste årene har bedriftens posisjon blitt styrket gjennom et stort engasjement for kvalitet, sosialt ansvar og et aktivt arbeid for miljø og bærekraftig utvikling. Löfbergs er en av verdens største importører av økologisk og Fairtrade-merket råkaffe. Kaffegruppen omsetter årlig for ca. 1,5 milliarder og har 280 ansatte.

 • Nestlé

  Nestlé Professional er et dedikert team av mennesker som arbeider med én felles interesse - kaffe. Målet er å være den beste samarbeidspartner når det kommer til optimalisering av kaffeløsninger for bedrifter. For NESTLÉ som leverandør betyr det mye å kunne sikre sluttbruker en perfekt kopp kaffe. Derfor kan du være trygg på at NESTLÉ er en pålitelig og sterk merkevare som garanterer kvalitet i alle ledd og en nydelig kaffesmak!

 • Barry Callebaut

  Barry Callebaut har produsert sjokolade og kakao i mer enn 150 år og er i dag verdens ledende produsent av de fineste sjokolade- og kakaoprodukter. Selskapet innehar omfattende kompetanse om kunsten å lage sjokolade- og kakaoprodukter, fra høsting og foredling av kakao bønner, til produksjon av den fi neste sjokolade, for eksempel i form av sjokoladefyll og dekorasjoner. Selskapet har dessuten forpliktet seg til bærekraftig kakaoproduksjon gjennom sitt Cocoa Horizons-initiativ, og bidrar til å ivareta fremtidens kakao forsyninger og forbedring av bøndenes levebrød.

 • Te

  LONDON URTER 8 FRUKTSMAKER Koffeinfri urtete med smak av assorterte frukter. TWININGS EARL GREY Twinings te er markedsleder i Norge og er kjent for sine gode og fyldige smaker.